Voila. BlogJet weggesmeten ten nadele van w.bloggar, gevonden op het lijstje met freeware. BlogJet was leuk, maar te betalen. Betalen wil ik wel voor software, maar dan liefst voor goed uitgewerkte software, en zonder dat je moet betalen voor elke major update die zich voordoet. BlogJet was dus wel gemakkelijk in gebruik, maar had weinig mogelijkheden. Kleine updates waren gratis, maar voor nieuwe versies mag je betalen. Met korting weliswaar, maar ik moet er niet van weten. Neem eens een voorbeeld aan Collectorz.com, jongens.

Dus, overgeschakeld naar w.bloggar. 't Is even wennen, het is heel uitgebreid, en het lijkt erop dat ik mijn HTML-kennis zal moeten oppoetsen, maar zo heb ik het graag 🙂 Zonderdank was in een ik en een gij (een hik en een ei, een gik en een hei?) geïnstalleerd. Satur9's World vergde wat meer pogingen en iets meer denkwerk (het kwam uiteindelijk neer op een www'tje weglaten), maar 't is ook gelukt.

Blog blog blog!
(nu nog eens verderdoen aan mijn bookmarks… :o)

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?