Satur9’s World was eerst gestart als een testaccountje voor een andere site die we aan het opzetten waren, Zonderdank.be (alleen daarheen, dankuwel!), en dat daarna een stille dood leek te sterven.
Wat later heb ik besloten toch iets te doen met deze testaccount, en er een persoonlijke weblog van te maken. Na nogal wat turbulentie bij Worldpress.com waarin ik mijn testaccount gedelete heb, heb ik dan toch maar een nieuwe account aangemaakt, want het zat nu eenmaal in mijn hoofd om deze weblog op te zetten.

Op de weblog en het forum van Zonderdank.be kan ik mijn computereitjes wel kwijt, maar hier hoop ik toch regelmatig wat meer persoonlijke eieren kwijt te kunnen. Hoop ik, want ik weet nog niet of ik het volhoud. Wat het precies zal worden, dat weet ik nog niet, dat zal zichzelf wel uitwijzen.

Ik hoop ook dat de toevallige of minder toevallige passant hier regelmatig eens terugkeert om wat te lezen 🙂

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: