Reageer op de blogpost van iemand anders en plaats een linkje (bladzijde 63, opdracht 7)

Ik twijfelde een beetje, wat zou ik nu doen? Ik zag de blogpost van Romina van Big City Life, waarop ik ook gereageerd heb. Het kwam eigenlijk wel grappig uit, want haar blogpost kadert in het #projectblogboek. En ik heb wel een boontje voor haar, omdat ze haar hart verloren heeft in een streek waar mijn hart toch ook wel een beetje verankerd is. Hoewel langs de andere kant mijn tenen soms net iets te hard gaan krullen bij haar geweldige en gênante vertelsels.

Maar ik las ook de bloedmooie posting van Marie van Vertellementen. Ze schrijft het iedere keer weer zo mooi, vanuit een plaatsje heel diep in haar hart. Ze schrijft soms zo heel erg wat ik denk of voel of ervaar, de herkenning is zo groot. Marie, ik zie u graag, ook al hebben we elkaar nog nooit ontmoet. Ge zijt een vrouw naar mijn hart.

Het is een tip hè, van Madame Blogboek, gaan reageren bij anderen, vrienden maken onder bloggers, netwerken… maar de introvert in mij is soms zó introvert, dat ik regelmatig ga reageren op andere blogs, om mijn reacties dan net na of nog tijdens het schrijven weer weg te halen.

Ik lees de laatste tijd regelmatig al eens iets over introverte mensen, en ik besef meer en meer hoe erg ik daarvan heb.

Maar blogs lezen, vertelselkes en vertellementen en al, dat doe ik toch nog altijd met het grootste plezier.

 

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?