Het werd toch wel een beetje spannend voor de laatste foto in het Project Boom 2023. Meneertje Mertens en ik maakten er vorige week (of was het de week ervoor?) een wandeling van, waarbij ik erin slaagde geen enkele scherpe foto te maken van mijn boom. En daarbij: het was muisgrijs. We waren nog geen 5 minuten op de terugweg, of de zon kwam erdoor. Maar geen van ons beiden had zin om terug te keren. We zouden het dus wel eens herdoen.

Ik wachtte nog lang, op eventueel mist of sneeuw (AHAHAHAHAHA, if ever). Uiteindelijk gingen we op 26 december nog snel een foto maken. Op die ene dag van de maand dat de zon scheen (zo lijkt het toch). Tegen dat we er waren, was die zon alweer weg, maar het was toch een mooie lucht.

Foto nummer 12 dus, laatste foto. Volgende week maak ik nog een overzichtje. En dan is het tijd voor een ander project, want ik vond dit heel leuk om doen.

NOVEMBER

OKTOBER

SEPTEMBER

AUGUSTUS

JULI

JUNI

MEI

APRIL

MAART

FEBRUARI

JANUARI

Dit delen:

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

14 reacties

  1. Heerlijk project, het is een beetje “onze” boom geworden. Ik kijk al uit naar het volgende, de formule is erg bevallen. In afwachting, een prachtig nieuw jaar gewenst, vol creativiteit, genegenheid, gezondheid en verbeelding! xxx

Zeg het eens?