Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. De laatste tijd ook vaker foto’s met de Nikon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

Tijdens het weekend was het hier één en al Tour de France.

Maandagochtend maakte ik een kort fietsritje in Lievegem. Eens mijn knie testen, die bij mijn idiote val thuis toch harder geraakt was dan ik eerst dacht. Het ging goed.

En het was heerlijk om weer te genieten van de zonsopgang.

Groen in en rond het huis.

Dinsdag ging ik dit vrolijke mannetje knuffelen…

… waarna ik naar mijn favoriete côté van Gent trok. Goed om daar eindelijk de brug te zien bouwen tussen de Kleindokkaai en het Stapelplein. Jammer dat dat allemaal zo lang moet duren.

Het blijft toch een aparte buurt.

En kijk, daar staat een trammetje!

Donderdagochtend, fietsritje. Kickstart of the day.

Waarschoot, de Gastels. Zon, maan, fietsster, ochtendgroet.

Het Schipdonkkanaal.

Vrijdagochtend, fietsritje. Zelfde zon, andere dag, nooit hetzelfde.

Wittemoer.

Het Priorijpad in Kluizen.

Ergens tussen Kluizen en Waarschoot.

Naast fietsen werd hier ook genaaid. Twee kleedjes voor de twee meisjes zijn af, foto’s volgen (Janna voelt al een verzoek aankomen, zelfs terwijl de kleedjes nog hier hangen). En een vrolijk shirt voor mezelf. Vanaf nu een tijdje selfish sewing for me myself and I.

En genieten van het mooie weer, dat deden we ook.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

17 reacties

    1. Ik zal die uurtjes dan wel de avond ervoor slapen, we gaan ook vroeger slapen. Voor mij is het (over het algemeen, er zijn uitzonderingen) geen inspanning, ik ben graag vroeg op.

Zeg het eens?