Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. De laatste tijd ook vaker foto’s met de Nikon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

Het was een goedgevuld weekend. Zaterdag waren we bij mijn ma en Herman, maar de enige foto’s die ik maakte, waren van bloemetjes in de tuin.

Zondag was er een feestje. Wat doet Meneertje Mertens op feestjes? Smoelen trekken, ah ja.

Op de terugweg zagen we een mooie, volle regenboog. Ik was een beetje te laat om er een foto van te maken. Toch nog een stukje hier.

Maandag had ik een afspraak, en kon onderweg foto’s maken van het mooie, weidse landschap alhier.

Met de Lieve in de voorgrond. En een streepje zon in de achtergrond.

Op weg naar huis kon ik eindelijk eens een foto maken die ik al langer wilde maken.

W.I.P.

Dinsdag ging ik een portie knuffels halen bij Otje Petotje. Otje eet patatjes.

En zit al flink in zijn stoel.

Opa is solidair en gaat een beetje bij hem liggen.

Om daarna zijn kriebeltjes te pakken.

De rest van de week? Woensdag zag ik begot een putter in onze tuin, ik maakte een paar slechte telefoonfoto’s, zette mijn statief en fototoestel op, waarna ik het vogeltje niet meer zag, natuurlijk. Jammer, want het is een mooike.

Donderdag gingen we afscheid nemen van de jongste familieleden, maar ik maakte ook geen foto’s. Ik schrijf deze blogpost op vrijdagochtend, omdat ik niet weet of ik daarna nog tijd ga hebben.

Op naar warmere oorden! (hoop ik)

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

14 reacties

  1. Ik zat al lang te azen op een gelegenheid voor een foto als deze.
   Duran is een afvalverwerkend bedrijf in het Gentse, van mensen van Turkse origine.
   Te mooi om te laten liggen hè 🙂

  1. Mijn excuses voor de woordkeuze, in Vlaanderen zeggen wij tegen jullie aardappeltjes ook wel graag patatjes. In Vlaanderen zijn patatjes dus geen frietjes, maar aardappeltjes. Met worteltjes erbij, de eerste vaste hapjes (sedert een week of 2 denk ik) voor dit malse jongetje dat heel erg gedijt op borstvoeding 🙂

   1. Bedankt voor de uitleg.Zelfgemaakt wortelprakje was bij ons ook de eerste vaste voeding. En frietjes zonder zout gingen bij ons met ca. 1 jaar. Bij ieder kind werd ik makkelijker.

    1. Ik vermoed dat dat hier ook wel zo zal zijn. Voorlopig wil hij mee aan tafel zonder te eten wat daar geserveerd wordt, maar dat zal niet lang meer duren, neem ik aan 🙂 We aten later die week zelf wel frietjes, haha.

Zeg het eens?