Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend! De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik Long Hot Summer van the Style Council, waarop Goofball doordraaide met Frozen van Madonna.

En het verbaasde Goofball dat ik dit nummer van Madonna best wel te pruimen vind. Niet dat ik daarvoor naar haar concert zou gaan, maar toch, er zijn een aantal nummers van Madonna die ik zeker niet slecht vind.

Ik zocht een andere invalshoek om te linken, en kwam erop uit dat de Stereo MC’s een remix maakten van Frozen. Stereo MC’s, die hebben ook wel een paar fijne nummers. Dus draai ik door met Connected, een nummer en album dat ik veel draaide toen ik zwanger was van Janna. En ik vind het nog steeds een goed nummer.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

  1. ‘k zit me nu opeens af te vragen of ik Frozen wel mocht posten want da’s toch dat plagiaat nummer eh.

    jij weet altijd veel meer van de remix’s, dat volg ik niet zo.

Zeg het eens?