Twinning voor de meisjes. Ik vond het toch wel iets hebben, Lili en Pipa in dezelfde kleertjes steken. Jurkjes, shirtjes, ik vond altijd wel een excuus.

Een trouwfeest is natuurlijk ideaal.

En soms maak ik dan wel eens identieke kleedjes voor drie meisjes.

Al een hele tijd geleden kocht ik behoorlijk wat meters van een afgeprijsd tricot stofje, ik zag er wel een pyjama in voor Lili en Pipa. Ik vertelde er iets over aan Lili, en zij vroeg of ik voor de baby ook een pyjamaatje kon maken. Natuurlijk kon dat, goed idee meisje!

De kwaliteit van de stof was niet bepaald uitstekend, maar ach ja, het is maar een pyjama. In het najaar van vorig jaar maakte ik de pyjama’s, Janna stelde voor om ze te houden als cadeautje voor nieuwjaar.

Dus werden de pyjama’s met nieuwjaar uitgedeeld, met vriendelijk edoch dringend (dwingend?) verzoek van mijnentwege voor foto’s.

Bij deze. De meisjes hadden precies wel veel plezier.

Otto keek een beetje bedenkelijk. Mama? Red mij?

Mama maakt foto’s jongen.

En toen was het echt wel tijd om af te ronden en Otto te redden van verdere calamiteiten.

En ik denk dat ik tegen dit najaar een flink stuk stof koop van een betere kwaliteit, en nog eens voor drie gelijke pyjama’s zorg. Hoewel ik vermoed dat het dan nog moeilijker wordt om hen op de foto te krijgen.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

22 reacties

 1. Zo schattig!
  Wij waren thuis met drie meisjes en een broertje. De drie meisjes waren vaak hetzelfde gekleed, bij het ouder worden vond ik dat zelf niet meer zo geweldig en vond ik dat broertje chance had😉

  1. Hahaha! Ik zal wel luisteren naar wat ze zelf al dan niet willen. Afgelopen zomer vonden ze het nog leuk (zelfde kleedjes, verschillende kleurtjes), we zien wel wat het volgende zomer geeft.

  1. Dankjewel 🙂
   Gelijke pyjama’s vind ik nog wel kunnen, dezelfde kleedjes… misschien. Vorige zomer vonden ze het nog leuk. Ik luister wel naar wat ze willen en niet willen 🙂

  1. Jaaaaaa 🙂
   Mijn moeder kocht jaren geleden altijd pyjama’s voor alle kleinkinderen (toen max 4 stuks), en ik heb wel zin om in haar voetsporen te treden 🙂

Zeg het eens?