De foto’s die ik tijdens onze reis in juli in Frankrijk met de Nikon maakte, bewaarde ik voor thuis. Die foto’s zijn veel beter als ze zorgvuldig geselecteerd en bewerkt worden. En zo kan ik onze reis nog eens herbeleven ook. Ik laat ze beetje per beetje op jullie los, elke keer foto’s van 1 dag.

We hebben nog één dag met veel kilometers voor de boeg.

Het gaat weer door the middle of nowhere.

Dit is de regio van de gigantisch weidse landschappen. Ik maak foto’s, en vind het jammer dat mijn groothoeklens net iets te goed weggestopt zit. Dat moeten we een volgende keer beter doen, dat ik niet alleen snel bij mijn fototoestel kan, maar ook bij de lenzen en het statief.

We vervoegen het parcours van de Tour des Femmes en zijn aangenaam verrast. Behoorlijk veel aandacht voor de vrouwenkoers, het moet hen echt wel deugd doen. We zitten in de prachtige champagneregio. (Le Mesnil-sur-Oger, Marne)

Ik kan maar niet ophouden met foto’s maken hier.

De dag nadien is er de “strade bianche” rit. Meer wijngaarden, mooie witte gravelwegen. (Celles-sur-Ource, Marne)

We zitten vlakbij een vliegveldje.

Ook hier is het mooi.

En steil.

Wachten op de koers.

En dan is het alweer voorbij.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

5 reacties

Zeg het eens?