Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend! De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik Hotellounge (Be the Death of Me) van dEUS, waarop Goofball doordraaide met Devil Inside van INXS.

Ik zie inderdaad ook wel wat gelijkenis tussen Tom Barman en Michael Hutchence. Ik ga verder met Wicked Game van Chris Isaak. Mooi nummer, mooi filmpje, en de mooie madam uit het filmpje had een relatie met Michael Hutchence van INXS.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

11 reacties

    1. Voor mij ook een enorme flashback, naar 1987, toen ik twee avonden na elkaar naar een concert in de Vooruit in Gent ging, John Hiatt en Chris Isaak.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: