Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend! De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik The Caterpillar van The Cure, waarop Goofball doordraaide met Butterfly van Crazy Town.

Een hitje van een tijd geleden, dat ik opvolg met een hitje van een tijd geleden. De link is wel duidelijk. Ik had net zo goed Allemaal beestjes kunnen nemen van Ronnie en de Ronnies. Behalve dat dit nummer me ook altijd doet terugdenken aan de warme sfeer van Music for Life van jaren geleden.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

14 reacties

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: