De foto’s die ik tijdens onze reis in juli in Frankrijk met de Nikon maakte, bewaarde ik voor thuis. Die foto’s zijn veel beter als ze zorgvuldig geselecteerd en bewerkt worden. En zo kan ik onze reis nog eens herbeleven ook. Ik laat ze beetje per beetje op jullie los, elke keer foto’s van 1 dag.

Ik combineer een avond en een ochtend/dag op dezelfde plek. We zochten en vonden een plekje op het parcours van de rit van Bourg d’Oisans naar Saint-Etienne. In Saint-Paul-d’Izeaux, in de Isère. Aan een boomgaard, samen met nog wat andere campers. Een vrij rustige weg.

’s Avonds maakte ik er foto’s van de zonsondergang.

’s Ochtends waren we vroeg op. We werden beloond met een mooie, grote maan.

En ook een heel mooie wolkenpartij.

Aan de overkant van de weg stonden distels, waarin het zoemde van de bedrijvigheid.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

7 reacties

  1. Die distelfoto’s zou ik zo vergroten en inlijsten. Ik wil ook graag aan de slag met de vakantiefoto’s maar ik stel steeds andere prioriteiten. Het knaagt. Misschien moet ik er blogsgewijs aandacht aan besteden zoals jij zodat het motiveert om ermee aan de slag te gaan voor een fotoboek.

Zeg het eens?