De foto’s die ik tijdens onze reis in juli in Frankrijk met de Nikon maakte, bewaarde ik voor thuis. Die foto’s zijn veel beter als ze zorgvuldig geselecteerd en bewerkt worden. En zo kan ik onze reis nog eens herbeleven ook. Ik laat ze beetje per beetje op jullie los, elke keer foto’s van 1 dag.

Foto’s van 2 halve dagen vandaag. Zo gaat het wat sneller vooruit, en kan ik de volgende keren bij elkaar passende foto’s combineren.

We werden wakker in Pontamafrey, vlakbij les Lacets du Montvernier.

We beslisten om een ochtendwandeling te maken, het leek me wel leuk om naar een uitzichtpunt op de Lacets te stappen.

Al snel bleek dat de wandeling vooral voor mij te hoog gegrepen was, het was behoorlijk steil over rotsachtige en oneffen paden. Dan gaat mijn hoogtevrees met me aan de haal. Maar we kregen toch een mooie waterval te zien!

Meneertje Mertens durfde al eens iets meer dan ik.

Het was echt wel héél mooi.

Sneller dan verwacht stonden we dus terug in het dorp.

Een dag later reden we verder naar Saint-Pierre-de-Chartreuse, een dorp in de Isère. Het was zeer warm, in de voormiddag liep ik er eens rond met het fototoestel. De camperplaats lag vlakbij het kerkje.

Op het dorpsplein stond een tent van een circusschool, wat de sfeer een apart cachet gaf.

De heilige drievuldigheid in Frankrijk. Kerkje, Mariabeeld, oorlogsmonument.

En een mooi uitzicht om mee te eindigen.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

12 reacties

    1. Ik heb er ook last van. Ik was vergeten dat ik eigenlijk een wandelstok of twee wandelstokken wilde kopen, ik denk dat dat me iets zekerder gaat maken.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: