Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. De laatste tijd ook vaker foto’s met de Nikon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

Weinig foto’s deze week.

Maandag werd ons lief Piepje vier jaar, zondag was er een feestje. Een feestje met veel volk, gelukkig wel met mooi weer dus in de tuin.

Er was taart, en er waren vier kaarsjes om uit te blazen.

En er was een content klein meisken, natuurlijk.

En een zus die steeds minder tanden heeft.

Zei ik al, dat het een lief klein Piepken is?

Foto’s zijn van Sara, Herman en Janna. En van Meneertje Mertens misschien ook. Ik weet het niet precies meer.

Ik had zo’n cadeautje voor het Piepje waar ik echt niet aan kon weerstaan. Het was wel net iets te laat aangekomen. (of ik had het net iets te laat besteld, dat kan ook). Maar dinsdag geraakte het toch ook ter plekke.

Het is ook nog een leuk boek, het is niet alleen de titel die leuk is voor Pipa.

Afgewerkt product van de week: een truitje voor de baby die op komst is.

Donderdag gingen we even testen of het vaccineren in Lievegem even vlot ging als in Gent. En we moeten zeggen: ja, dat gaat hier even vlot. Chapeau. Lievegem dankt ons, wij danken Lievegem.

Die andere test, of ik even mottig ging zijn van die vaccinatie, draaide ook positief uit. Of negatief, al naargelang hoe je het bekijkt. Vrijdag was een dag die ik spendeerde in algehele ledigheid, mottigheid en ook een deel in bed. Duh. Maar het is voor de goede zaak.

Ah wacht. Dahlia’s. Dahlia’s!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

Zeg het eens?