Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend! 
De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik Wrapped Around Your Finger van the Police, waarop Goofball doordraaide met Der Komissar van Falco.

Ik had geen flauw idee waarmee ik kon opvolgen, dus ging ik wat opzoeken over Falco, las dat hij een tijdje in Berlijn gewoond had et voilà: daar was de link. Want dit Heroes van David Bowie is opgenomen in Berlijn. Zo simpel kan het zijn.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: