Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend! 
De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik Why Does It Always Rain on Me van Travis, waarop Goofball doordraaide met When the Rain Begins to Fall van Jermaine Jackson en Pia Zadora.

Wat ik een absolute stinker van een nummer vind, mijn excuses aan wie het wel graag hoort. Bij zo van die stinkers is het altijd een pak moeilijker om een opvolger te vinden. Na een hoop omzwervingen koos ik als link het jaar waarin het nummer werd uitgebracht, 1984. En dan moest ik enkel nog een mooi liedje vinden.

Wat Wrapped Around Your Finger van the Police werd. Een groep die ik eind jaren 70 begin jaren 80 erg graag hoorde, en die vroege nummers vervelen me nooit. Het was lang geleden dat ik Wrapped Around Your Finger nog hoorde, maar wat een absoluut pareltje is dit nummer toch nog steeds. Mooi filmpje ook, trouwens. En schone mannen.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

3 reacties

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: