Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend! 
De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik Hurt van Nine Inch Nails, waarop Goofball doordraaide met Everybody Hurts van R.E.M.

Mooie keuze, fijne opvolger. Ik wist meteen dat ik iets met Michael Stipe wilde doen. De man heeft behoorlijk wat samenwerkingen gedaan, denk maar aan Shiny Happy People.

Maar ik hou het iets rustiger, meer ingehouden, met het debuut van Kristin Hersh (of Throwing Muses fame) solo, hier met back-up van Michael Stipe. Een prachtig, verstild nummer dat een beetje verloren gelopen was in mijn geheugen, waarop de stemmen van Hersch en Stipe elkaar prachtig aanvullen.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

5 reacties

  1. Die muziek heeft bij ons ook nog door de boxen geknald. Stille muziek kende de echtgenoot niet. Hij is nog naar een concert geweest van de ‘Throwing muses’ en kwam naar huis met een knalrood T-shirt met een bright yellow gun op. Zeer draagbaar in het dagelijks leven…

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: