Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend! 
De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik Pink Frost van the Chills, waarop Goofball doordraaide met Man Down van Rihanna.

Een nummer over moord, dat daarmee perfect aansloot bij Pink Frost. Ik koos een song over zelfdoding.

Sommigen onder u misschien bekend in de beklijvende Grey’s Anatomy versie.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

8 reacties

  1. Alweer een onbekend nummer en band voor mij. Een heftig onderwerp dat ook zeker wel aandacht verdient. Of we iedereén zouden moeten redden betwijfel ik, soms is het menselijker iemand op een menswaardige manier afscheid van het leven te laten nemen, Dat voorkomt psychisch leed van nabestaanden.

    1. Ik ben het helemaal met je eens Riet. Het humane standpunt. En ik denk ook dat niet iedereen gered kán worden. Soms is de drang te groot. En ik denk niet dat we goed begrijpen wat er in het hoofd van hen omgaat, dat het denkproces helemaal “distorted” is en ze niet meer zien wat ze normaal zouden zien. Zoiets.

Zeg het eens?