Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend! 
De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik Monkey Wrench van Foo Fighters, waarop Goofball doordraaide met (You Gotta) Fight for Your Right (to Party) van de Beastie Boys.

Klassieker, nog altijd de max, met duidelijke link. Ik deed hetzelfde, genoeg gevochten en party time. Ik heb heel weinig met Belle & Sebastian, behalve dit nummer. Dit nummer vind ik heerlijk. Dansmuziek met een onderkoelde stem, da’s zo’n beetje waar ik vaak voor val. En het filmpje vind ik ook mooi.

Goofball, ’t is weer aan u!

(dag 14 van 40 dagen bloggen)

PS: moest het aan mij liggen, ik draaide door met dit. Voor het filmpje. En omdat ik het nog altijd een zalig nummer vind.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

12 reacties

Zeg het eens?