Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. De laatste tijd ook vaker foto’s met de Nikon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

Weer weinig foto’s de afgelopen week, en ik moet niet meer vertellen hoe dat komt (het heeft iets te maken met grijs). Ik ben al blij dat ik wat foto’s héb.

Geen foto’s tijdens de feestdagen, dat moet ook een first zijn. Op maandag dan reden we naar Astene Sas.

Daar ligt een schattig scheepje voor anker.

Gingen wij varen deze keer?

Nop. Wij maakten een wandeling met mijn zus.

Het was zo grijs, dat ik nauwelijks foto’s maakte. Een compleet mislukt geval van het kerkje van Baarle, waar de top van de kerk niet op staat en er wel een lelijk verkeersbord op staat. Ik moet echt eens beginnen leren met Photoshop te werken.

Gelukkig heb ik toch één katholieke foto.

Daarna begon het te regenen, uiteindelijk stak ik het fototoestel weg en kwamen we uitgeregend terug bij Astene Sas. Leuk en aangenaam was het gelukkig wel.

Een beeld van de rest van de week: ik begon iets te breien voor de Fotoschuur, maar bleek te weinig geschikte steekmarkeerders te hebben. Dus bestelde ik deze mooierds via Etsy.

En ik kon weer verder. Of beter: ik begon opnieuw, en kon weer verder. (en ik begon nog eens opnieuw. en misschien zal ik nog eens opnieuw beginnen)

Op de laatste dag van 2021 kregen we een prachtige zonsopgang. Ik zat thuis, kreeg een foto van Sara, maar ja, ik kon niet meer op tijd bij de Schelde geraken. Tot ik opeens ook overeind schoot: ik zag ook prachtige kleuren in de lucht. Spurt naar buiten voor wat foto’s met mijn telefoon.

Sara stuurde me ook foto’s, waarvan ik er hier eentje deel.

En zo liep het jaar 2021 op z’n eind.

de Fotoschuur)

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

10 reacties

    1. Blijkbaar is hij ook een beetje berucht 😀 Ik heb hem onlangs ontmoet op een verjaardagsfeestje.
      Toen wij er waren, was ’t Oud Sashuis niet open.

    1. Nee, we deden de wandeling naar de andere kant. Ver kon niet, ik had teveel pijn aan mijn voeten (door mijn steunzolen te weinig te dragen, dus ik wist al op voorhand dat het niet te ver moest zijn). Plus: het regende steeds harder en we werden steeds natter 😀

Zeg het eens?