Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend!

De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik het Birth School Work Death van the Godfathers, waarop Goofball doordraaide met Working Class Hero van John Lennon.

Daar moest wel eentje van the Beatles op volgen, vond ik. En dan liefst eentje geschreven door John Lennon. En nog liefst eentje gezongen door John Lennon ook. En het werd dit.

Finn connectie: als connectie volstaat het volgens mij wel dat Neil Finn al eens de jonge(re) Lennon/McCartney genoemd wordt. Melodieën en harmonieën. En dat we normaal in 2020 naar Werchter Classic zouden gaan om zowel Crowded House als Paul McCartney live te zien. Corona strooide roet in het eten. Geen Crowded House en Macca dus.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

9 reacties

Zeg het eens?