Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend!

Vorige week had ik Mad World van Tears for Fears, waarop Goofball doordraaide met De zotte morgen van Zjef Vanuytsel.

Over algemeen heb ik het niet zo met de Vlaamsche kleinkunst, en dezer dagen vind ik dat veel kleinkunstnummers van toen gedateerd klinken. Maar dat gaat niet op voor De zotte morgen, dat een prachtig nummer is en blijft.

Als opvolger koos ik voor Pure Morning van Placebo. Een beetje minder rustig dan De zotte morgen, maar niet migraine-verwekkend, vind ik. Ik heb altijd een zwak gehad voor Brian Molko, en al helemaal voor dit nummer met de schitterende tekst A friend in need’s a friend indeed, A friend with weed is better. Let’s go!

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

16 reacties

Zeg het eens?