Weak #wedraaiendoor

Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend!

Vorige week had ik Feel Good Hit of the Summer van Queens of the Stone Age, waarop Goofball doordraaide met Nederwiet van Doe Maar.

Ze provoceerde de goegemeente dus nog wat verder met nog meer drugs. Heerlijk gevonden.

En toen wist ik eerlijk gezegd weer maar eens niet hoe ik verder moest. Geen beetje inspiratie. Ik zocht wat naar leuke Hollandse dingen maar niks wat echt in mijn hoofd resoneerde. Tot me opviel dat het nummer Nederwiet van het album Skunk kwam. Skunk! Hehe. En dan dacht ik aan Skunk Anansie, en de link was gelegd.

Weak, met één van de meest beloftevolle intro’s die ik ken. Schitterend nummer. En blij dat ik nog eens een machtige dame kan presenteren.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

11 reacties

  1. Jajaja! Zag haar ooit in Flanders Expo in voorprogramma van Lenny Kravitz. Was je daar toen ook? Het was indrukwekkend. Wat een pittige vrouw en wat een stem. Ze nam de hand van een supporterend meisje vooraan en die stak ze bijna helemaal in haar mond. Haar grote mond waaruit een geweldig geluid kwam, maar waar dus ook precies heel wat in kan… Amai. Blij dat ik daar niet zo dicht stond.

  2. aaaah ‘k dacht al even dat Skinn een gekend drugsverleden had of zo. Hahaha…alle, we zijn dan even van de drugs af?
    Ja machtige dame, eens een sterk vervolg zoeken op haar.

  3. Zalig! Ik was destijds meteen fan van het nummer én van Skin en het stond ook op onze lijst van covers die we speelden met ons bandje. Heerlijk om te zingen, behalve het laatste stukje – daar kon ik niet bij.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: