Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend!

Vorige week had ik Dub Be Good to Me van Beats International, waarop Goofball doordraaide met Friends’ Advice van The Pointer Sisters.

Haar ontvangst van Dub Be Good to Me en heel haar redenering van Friends’ Advice was echt wel heel geestig om lezen.

Ik besloot al snel om bij de vrienden en het advies te blijven, denk dan altijd aan My Friend van Groove Armada, maar dat had ik hier al. Tot er opeens een liedje door mijn hoofd begon te spelen, dat ik na enig nadenken kon identificeren als iets van Neneh Cherry. Een nummer waarin ze buddy my friend een beetje onder zijn voeten geeft want hij is hypocriet en iets van het groene gras en who do you think you’re fooling? Niet Neneh Cherry in ieder geval, power woman to the max en blij dat ik haar hier nog eens kan bovenhalen.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

21 reacties

  1. Muziek uit een tijd die aan mij een beetje voorbij gegaan is, wat muziek betreft dan hé! Onbekend en onbemind vrees ik , in de zin van “zal ik niet in huis halen”.

    1. Volgende week een nieuwe poging om je te plezieren 🙂 Hoewel er van Neneh Cherry wel een paar liedjes zijn die je wellicht wel zouden kunnen bekoren.

  2. Leuk liedje, ik kende de zangeres, maar het nummer niet. De clip doet me enorm denken aan Can’t Hold Us Down van Christina Aguilera, misschien wilde die een soort hommage aan Neneh brengen ;-).

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: