Zeswoordverhaal. Een tweewekelijkse zeswoordverhaal-met-beeld-schrijfuitdaging van Doldriest, die overgenomen werd door Melodyk.

Deze week: voorpret.

Ik ben als een tiener die een examen voor de neus krijgt. Aaaaargh, die vragen, wat moet ik daar nu mee! Zo moeilijk! Waarna ik ga nadenken en het eigenlijk allemaal zo moeilijk niet is.

Zo ook bij deze schrijfuitdaging. Dus eerst was het: voorpret, wat moet ik daar nu mee! Maar het was helemaal niet moeilijk. Het is wel in het Engels te doen deze keer, maar het is een stokpaardje van me. Ik plan graag onze reizen, en een belangrijk onderdeel daarvan is: het uitkijken naar is al de helft van het plezier. Vandaar dat ik het zo graag doe. Omdat ik al kan wegdromen bij plannen, wegenkaarten, routes, ideeën en foto’s. Deze foto maakte ik in het najaar van 2019, voor onze Frankrijk-reis die we uiteindelijk toch konden maken.

Anticpation is half of the fun.

20191017_091440

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

23 reacties

  1. Helemaal met je eens! Zoals Thomas P. hierboven ook al schreef: er is 3 keer pret. Voor, tijdens en na. En elk heeft zijn mooie kanten 🙂

  1. Er moet even een probleem geweest zijn, ik kreeg nog een melding. Maar zelf niks fout gezien.
   Wij zijn toch voorzichtig bezig met plannen… hopelijk kunnen we volgend jaar weer met de camper op stap.

  1. Vreemd, je reactie was in de spam beland.
   We hopen er volgend jaar toch weer op uit te kunnen met de camper, en zijn voorzichtig aan het plannen. Het zal wel weer van plan A en B en C en nog meer worden, maar we zien wel. Ondertussen heb ik toch al plezier aan het zoeken en kijken 🙂

 1. Uitvoerig onderzoek naar de omgeving doen, je route bepalen en dan verrassende plekken ontdekken. En dan die spanning, hoe zou het in het echt zijn. Het kloppen van je hart als een doel voor je ogen verschijnt. Geweldig! Ik leef mee met je verhaal.

 2. Dit weekend de anticipatie van een gevulde kinderschoen!! Woehoew. En dan ’s ochtends niet snel genoeg naar beneden kunnen hollen van die trap.

  ja voorpret is zo leuk

Zeg het eens?