Zeswoordverhaal. Een tweewekelijkse zeswoordverhaal-met-beeld-schrijfuitdaging van Doldriest, die overgenomen werd door Melodyk.

Deze week: honger.

Zoekopdracht honger leverde niks op. Zoekopdracht eten wel. En kom ik daar ineens geen eekhoorntje tegen zeker. En als ik zoek naar eekhoorn, stuit ik op een heel nest eekhoornfoto’s. Was ik helemaal vergeten dat ik die had. Allemaal gemaakt tijdens paasvakantieverblijven in vakantiepark RCN De Flaasbloem in Chaam, in de periode 2003 – 2008. In de periode dat de kinderen mee gingen met oma en Herman voor een weekje vakantie. De foto’s, en de onderstaande foto, zijn dus gemaakt door Herman. Eekhoorntjes in overvloed in Chaam, en als je zorgde dat er iets om te smullen lag op de tafel, en je bleef een tijdje uit de buurt, dan kwamen ze er gegarandeerd op af.

Hongerig knaagdiertje is gek op nootjes.

herman_020

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

18 reacties

    1. Mmmm eerlijk? Ik denk niet dat het zoute pinda’s zijn, maar ongezouten pinda’s. Wellicht zijn mijn ouders die speciaal gaan kopen, omdat zoute pinda’s echt niet goed zijn voor die beestjes. Of namen ze die na het eerste jaar zelf mee van thuis, omdat ze wisten dat er kans was dat de beestjes weer zouden komen picknicken 🙂

Zeg het eens?

%d