Dinsdag muziekdag. Het liedje van vorige week verbind ik met het liedje van deze week. Er zijn zoveel links tussen muziek, ik zoek er eentje. Al dan niet vergezocht of voor de hand liggend, maakt niet uit. Suggesties voor het volgende nummer zijn altijd welkom.   

Vorige week hadden we Reach Out (I’ll Be There), een cover van het nummer van the Four Tops door David Johansen. Ik blijf zoals beloofd nog wat in het vriendschaps slash universele liefde thema hangen, en kies vandaag voor With a Little Help from My Friends.

Dat circuleerde al in mijn hoofd in de versie van Joe Cocker, maar Samaja suggereerde de originele versie van the Beatles, en eigenlijk hoor ik die liever en hou ik van the Beatles dus without further ado: hier zijn the Beatles!!

Uitsmijterke:

https://www.youtube.com/watch?v=awBy_K30Pe8

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

29 reacties

    1. Ik heb het lang voor de versie van Cocker gehad, maar uiteindelijk halen de Beatles het met dat tijdloze gevoel. De melancholie. De slaperige stem van Ringo Star. Deze versie is “liever”, en dat vind ik mooier 🙂

    1. De eerste LP die ik kreeg was voor mijn 11e verjaardag, in 1979. Reggatta de Blanc van The Police.
      De tweede, in 1980, voor mijn plechtige communie (haha), Sgt. Pepper’s van the Beatles 🙂

Zeg het eens?

%d