Dinsdag muziekdag. Het liedje van vorige week verbind ik met het liedje van deze week. Er zijn zoveel links tussen muziek, ik zoek er eentje. Al dan niet vergezocht of voor de hand liggend, maakt niet uit. Suggesties voor het volgende nummer zijn altijd welkom.   

Vorige week hadden we Save a Prayer van Duran Duran, wat ik deze week verbind met Forbidden Colours van David Sylvian en Ryuichi Sakamoto.

Een voor de hand liggende link, waar ik wel een hele week heb op lopen sjieken, wat voor mij ook aangeeft dat dit reeksje mag gaan slapen, tot na de zomer wellicht.

Ik heb overal gezeten, bij producers van Duran Duran (Nile Rodgers bijvoorbeeld), bij muzikanten van Duran Duran (via Warren Cuccurollo kwam ik zelfs bij Frank Zappa uit, wat ook geen slecht idee was), maar uiteindelijk heb ik het maar simpel gehouden en zo komen we via Japan (ook onderdeel van de New Romantic stroming) uit bij Japan-zanger David Sylvian en Ryuichi Sakamoto en het prachtige Forbidden Colours. Niet mis om deze reeks tijdelijk mee af te sluiten.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

19 reacties

  1. alle, nu al zonder inspiratie? En staat er nu een andere video dan wat je schrijft? ‘k ben beetje in de war?

    Forbidden colours gaat naar Cyndi Lauper met haar True colors

    1. Tiens, dat is vreemd. Kan geloven dat je in de war was. Daar stond het filmpje van Duran Duran? Raar. In ieder geval: ik heb het juiste filmpje teruggezet.

      Mijn gebrek aan inspiratie is voorbij 🙂

Zeg het eens?