821. Hoe groen zijn jouw vingers?

Oh, haha, niet. “Mama, gij kunt niet eens een cactus in leven houden”, waren ooit gevleugelde woorden van mijn zoon. Zoiets. Voordeel: cactussen bloeien bij mij. Nadeel: ik krijg op termijn zowat alles wel kapot.

822. Voel je je thuis op een camping?

Absoluut. Maar wel een rustige camping. Geen camping met 3 zwembaden en allerlei animatie. Gewoon, een rustige tweesterrencamping, liefst een beetje oud en onderkomen.

823. Vind je het belangrijk wat andere mensen van je denken?

Ja en neen. Ik vind het belangrijk wat mijn naasten van me denken. De rest: doet er niet toe. Maakt me niet uit.

824. Wat is je favoriete quote?

Look for the good in others, and they’ll see the good in you.

825. Ga je graag naar rommelmarkten?

Heel graag. Rondstruinen, spulletjes en mensen kijken, mooi weer… zalig.

826. Ga je als eerste een lege dansvloer op?

Nop. Ik ga namelijk de dansvloer helemaal niet op.

827. Wat is de laatste musical die je hebt gezien?

Euhm, dat moet een schoolvoorstelling van de kinderen geweest zijn, in de lagere school. Want: ik heb niets met musicals. Maar echt: niets. Enkel: aaaaaaaaaaaaaaaargh neen!

828. Hoeveel kuilen en heuvels zitten er in jouw levenspad?

Tja, genoeg, denk ik. Maar die hebben allemaal bijgedragen tot de mens die ik nu ben. 

829. Wanneer heb je voor het laatst iets met een groep gezongen?

Eh? Quoi? Euhm. Wellicht iets als “happy birthday to you, in de wei staat een koe” voor één of ander jarig klein feestvarkentje. Verder mijd ik zingen in groep zoveel als ik kan.

830. Waar maak je je op dit moment zorgen over?

Ik maak me zorgen over de vele idioten die weigeren zich te houden aan wat van ons dezer dagen gevraagd wordt in het licht van de bestrijding van het corona-virus. Hoe moeilijk kan het zijn? Zo veel mogelijk binnen blijven, handjes wassen, sociaal contact vermijden… maar ja, sommige mensen wanen zichzelf slimmer dan degenen die jarenlang gestudeerd hebben. Ze weten het allemaal beter. Het jammere is dat ze met hun stupiditeit (net als de anti-vaxxers, trouwens) andere mensen in gevaar brengen. En dat gaat uiteraard leiden tot nog strengere maatregelen.

Elke vrijdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje. Ik vond het bij Nerdy Geeky Fanboy, Lieke startte het, vele bloggers begonnen ermee, ook Sara doet het ondertussen (maar daar ligt het stil nu), MimaMaakt sprong ook al op de trein en houdt koppig vol. Later volgden nog Lentebloem, en nu doet ook Pharailde van Casa Murphy tot mijn groot jolijt mee. 

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

11 reacties

 1. Ik maak me ook zorgen over de onverstandigen die denken dat ze godallemachtig zijn. Heb je die president van Brazilië al horen praten op tv? Ik kon hem wel door het scherm sleuren toen hij zei ‘In mijn geval, vanwege mijn achtergrond als atleet, zou ik mij geen zorgen moeten maken bij een besmetting. Ik zou niets voelen of in het ergste geval zou het een beetje zoals een griep of een verkoudheid zijn.’..Wat een idioot.
  Ik wens niemand deze vreselijke griep toe, maar in zijn geval zou het toch wel louterend kunnen werken.

  1. De ergsten zijn inderdaad nog de onverstandigen die aan de macht zijn. Zoals die Braziliaanse president, Trump en andere Jambonnen. Ik heb er geen moeite mee deze personen een louterend virusje toe te wensen. Ook al is dat misschien lelijk, kan me niet echt schelen.

   1. 821, hoewel het de laatste tijd steeds vaker lukt om iets in leven te houden. Misschien omdat ik tegen alle stekjes praat hahaha.
    827. Hier ook geen fan…
    828. 829 en 830 idem haha.

    1. Dat zijn dan toch wel een aantal behoorlijk belangrijke onderwerpen waarin we overeenkomen 😀 😉 Bij mij wordt dat met die groene vingers slechter met ouder worden, jammer genoeg.

 2. Rommelmarkten: zon, struinen…da’s gezellig. Het probleem is wel dat het er echt zo vol rommel ligt. Wat een brol allemaal, wie wil zoiets kopen vraag ik me altijd af

  1. Over het algemeen kom ik ook altijd met niks naar huis terug 🙂 Heel af en toe kan je nog eens een vondstje doen. Maar ik vind het wel leuk rondlopen 🙂

Zeg het eens?