Een 30-day song challenge die ik in 30 weken ga doen. Elke week een mooi liedje dus. En avant!

1_tCFbGBvMPx-2GUn_6jKLvw

Deze vond ik moeilijk. Omdat ik daar eigenlijk niet meer bij stilsta, bij verliefd worden. Omdat ik daar geen behoefte aan heb. Ik ben zo gelukkig en tevreden met wat ik nu heb.

Maar goed. Een liedje waardoor je weer verliefd zou willen worden. Lovesong, van The Cure, lijkt me daar goed voor. Lief en melancholisch.

Whenever I’m alone with you
You make me feel like I am home again
Whenever I’m alone with you
You make me feel like I am whole again
Whenever I’m alone with you
You make me feel like I am young again
Whenever I’m alone with you
You make me feel like I am fun again

Mooi toch.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

41 reacties

    1. Wel een mooi nummer hè? Jaren 80 en 90 zijn “mijn specialiteit” (nou ja). Maar ik hou ook van veel jaren 60 en 70 muziekjes 🙂

  1. NPR all songs considered podcast had een aflevering voor 14/2 waarbij ze artiesten vroegen welk liefdesliedje ze zelf hadden willen schrijven, dit zat er ook bij omwille van de simpele maar even goed geniale tekst. Ook mijn favoriet!

  2. Leuk liedje maar ‘k heb nog nooit goed naar tekst geluisterd moet ik toegeven waardoor ik het nooit aan verliefdheid gekoppeld heb.

    Bij mijn eerste zware tienerverliefdheid kreeg ik na een Kazou kamp een cassetje van mijn vlam, iets waar we de hele lange kamp terugrit samen naar geluisterd hadden. I want you van Elvis Costello stond daar op. Ik moet nog altijd denken aan die busrit met vlinders in mijn buik, elk met een oortje naast elkaar naar dat cassetje luisterend, wanneer ik dat nummer hoor.

    1. Dat vind ik een heel mooi verhaal bij een prachtig nummer. Wat een mooie herinnering 🙂 Da’s echt wel lovesong (bitterzoet) extraordinaire hè, I Want You.

Zeg het eens?