751. Met welke fruit kan je je lichaam vergelijken?

Kijk, ik ben een creatief mens, maar hier kan ik dus niks mee. Geen idéé wat ik hierop zou moeten antwoorden.

752. Kloppen je gedachten altijd?

Neen. Ik claim wel met veel liefde en stelligheid dat ik altijd gelijk heb, maar natuurlijk is dat niet zo. Maar ik zou het appreciëren moest je dat niet verder vertellen. Ik heb namelijk altijd gelijk.

753. Welke woorden wil je nog van iemand horen?

Proficiat met de aankoop van jullie mobilhome.

754. Wat is er typisch Nederlands aan jou?

Belgisch, maak ik hier uiteraard van. Cliché der clichés: dat ik graag frietjes eet. Neh.

755. Zit je nu lekkerder in je vel dan tien jaar geleden?

Nee. De jaren dat ik het lekkerst in mijn vel zat, dat was een jaar of 15 geleden zo. 15 jaar tot 10 jaar geleden. Ongeveer. Tussen de 30 en de 40 zo. Maar niet begin 30. Vanaf mijn 33ste.

756. Wanneer stond je hart op het spel?

Moh. Ik heb nog nooit het gevoel gehad dat mijn hart op het spel stond. Zou dat nog komen? Spannend.

757. Wat wil je zeker nog eens meemaken?

Ik wil een mooie zonsopgang zien in Frankrijk. Ik wil een mooi fietsritje maken in Frankrijk. Ik wil met de mobilhome van het erf van DD Mobilhomes afrijden met dat zalige gevoel: ja, het is zover! Eindelijk! Dat wil ik allemaal nog eens meemaken.

758. Drink je het liefst uit een speciale mok of beker?

Ik drink het allerliefst uit mijn Winnie de Poeh mokken. Ik had er 3. Heb er onlangs eentje gebroken, ben daar nog verdrietig om. Moest je er ooit zien in de kringwinkel, niet twijfelen. Kopen. Voor mij. Veel zullen ze niet kosten, ze zaten ooit gratis bij de koffie. Ja, zo’n seut ben ik.

759. Met wie sloot je je allereerste vriendschap?

Mmmh. Kinderen uit de lagere school zeker. Er was een An. En er was er nog eentje van wie ik de naam nu niet meer weet. Help. Katrien? Zo een heel klein meisje. Katrientje. De kleinste van de klas. Maar er waren ook de buurkinderen natuurlijk. Inge. Sabine. 

760. Zou jij het minder goed willen hebben als dat inhoudt dat iedereen het beter krijgt?

Ja. Zeker weten.

Elke vrijdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje. Ik vond het bij Nerdy Geeky Fanboy, Lieke startte het, vele bloggers begonnen ermee, ook Sara doet het ondertussen (maar daar ligt het stil nu), MimaMaakt sprong ook al op de trein en houdt koppig vol. Later volgden nog Lentebloem, en nu doet ook Pharailde van Casa Murphy tot mijn groot jolijt mee. 

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

  1. Wat een mooi antwoord op die vraag wat je nog eens wilt meemaken!
    En dat van die Pooh-tas herken ik: mijn favoriete tas bij mijn ouders was eentje die ze ooit gratis bij Panos krijgen. Met een croissant, een koffiekoek enzo op. Ik was daar zo zot van dat ik altijd zei dat ik als trouwcadeau gewoon die tas wilde 🙂 Toen ik thuis vertrok, kreeg ik ze mee en vandaag drink ik er nog altijd heel graag uit (en tegelijk durf ik soms niet, want stelt u voor dat die ooit zou breken).

    1. Ja, als zo’n tas breekt, dan is dat echt een drama! Hehe 🙂 Ik leef op de hoop dat ik die Pooh-tassen nog eens tegenkom in een kringwinkel. Toch zot dat een mens zo’n voorkeur kan hebben voor zo’n tas!

  2. Mijn gedachten kloppen alleen als ik barstende koppijn heb…sorry flauw grapje.

    ‘k wou eerst een spitsvondig antwoord geven op het fruit, maar ‘k kom dus ook helemaal nergens op. Da’s vast die vraag of je zo appel of peer lichaamsvorm hebt maar pfff, wat moet je daar dus mee

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: