Een 30-day song challenge die ik in 30 weken ga doen. Elke week een mooi liedje dus. En avant!

1_tCFbGBvMPx-2GUn_6jKLvw

Een nummer dat je vooruit stuwt. Zo interpreteer ik dat toch.

Backwater van Meat Puppets heeft dat effect voor mij. De vervormde gitaar van de intro, de tekst, het vooruitstuwende ritme, het zalige brugje… vrolijk en energiek word ik ervan.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

    1. Ik word daar vrolijk van 🙂

      (vreemd ding: ik kan jouw reacties niet liken. Dat blijft staan op “laden”. Maar je reacties zijn ook anders dan de likes die je geeft: die zijn met MimaMaakt en je kan doorklikken naar je blog, bij reacties is het Leslie en kan je niet doorklikken). (ik moet zeggen: ik heb heel lang gesukkeld met mijn wordpress-reacties en dat pas een paar maanden geleden echt in orde gekregen, dus ik begeef me in een slangenkuil 😀 )

Zeg het eens?