Een 30-day song challenge die ik in 30 weken ga doen. Elke week een mooi liedje dus. En avant!

1_tCFbGBvMPx-2GUn_6jKLvw

Een nummer met een naam van een persoon in de titel.

Laat ik het eens heel simpel houden. Is Vic There? Omdat het een heerlijk jaren 80 new wave nummer is. En omdat het bijna Is Meneertje Mertens There? is. Hehe.

https://www.youtube.com/watch?v=yivRuslF7QQ

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

6 reacties

  1. Ik heb net hetzelfde voor als Goofball: denken dat ik het niet ken, maar het dan toch herkennen. Tof nummer inderdaad! Bij een nummer met een naam denk ik direct aan Persephone van Wishbone Ash, het eerste nummertje dat ik ooit zelf op cassette opnam 🙂

    1. Persephone van Wishbone Ash kende ik niet. Ik weet zelfs niet of ik überhaupt iets van Wishbone Ash ken! Op het eerste gezicht niet. Toch wel speciale muziek voor iemand van jouw leeftijd 🙂

      1. Haha, ik ben goed opgekweekt door mijn vader 😉 En daar nadien, vrees ik, ook wel wat in blijven hangen, want mijn broer is vanuit die muziekkennis nadien veel meer gaan ontdekken. Ik ontdek dan via hem, maar blijf eigenlijk toch vaak bij wat ik van thuis uit meegekregen heb. Ach ja, op zijn minst is dat wreed goede muziek 🙂

        1. Jazeker, complimenten voor je vader! En ik vind daar niks mis mee, met blijven hangen in die muziek. Als je ervan houdt, waarom niet! Het is inderdaad wreed goede muziek 🙂

Zeg het eens?