731. Denk je lang over beslissingen na?

Dat hangt ervan af, of het grote of kleine beslissingen zijn. Maar in het algemeen kan je stellen dat ik geen al te grote twijfelaar ben.

732. Ben je weleens de bioscoop uitgelopen voor het einde van de film?

Nee. Ik ga sowieso niet vaak naar de cinema, de laatste tijd al helemaal niet meer. Ik blijf zitten tot het einde, en vaak ook tot het einde van de aftiteling.

733. Om welke ongepaste grappen lach je stiekem toch?

Grappen waarin mensen die ik niet kan uitstaan, vreselijk afzien of doodgaan.

734. Horen de slechte dagen ook bij het leven?

Natuurlijk. Dat is nu eenmaal het leven. Het kan niet altijd allemaal leuk zijn, en rozengeur en maneschijn en wat heb je daar allemaal. Slechte dagen zijn er en zullen er altijd zijn. Waardoor je vaak ook de goede dagen ook meer en bewuster kan appreciëren.

735. Wat zou er in jouw gebruiksaanwijzing moeten staan?

Kan niet goed tegen lawaai. Kan niet goed tegen allerlei geuren. Dat zijn de twee belangrijkste dingen, denk ik.

736. Hoe groot is onze vrije wil?

Mwaf, ik vind dat wel dubbel. Onze vrije wil is groot. Maar ik ben geen libertair die denkt dat de mens wel het goede zal doen. De mens doet niet vanuit zichzelf het goede. Wel hetgeen hij zelf het leukst en het makkelijkst vindt. Maar een mens heeft regels nodig, anders loopt het fout. Ik interpreteer deze vraag ook als “is het leven maakbaar?” en daarop antwoord ik “neen”. We worden nu wel overspoeld met allerlei adviezen om gelukkig te zijn en te worden, maar dat heb je veel minder zelf in de hand dan je wel zou willen. Uiteraard kan je proberen om positief te denken en het goede te zien en leuke dingen te doen en gelukkig te zijn, maar sommige dingen overkomen ons gewoon. Want je kiest er bijvoorbeeld niet voor om depressief te worden of kanker te krijgen. Dat zijn ziektes die je overkomen, je krijgt die niet uit vrije wil. “Alles gebeurt met een reden”, yeah right, maar ik geloof er niet in.

737. Welke cursus wil je graag nog volgen?

Een cursus in verband met communicatie zou ik wel willen doen. Of copywriting. Of in verband met coachen.

738. Maak je soms grappen ten koste van jezelf?

Jezelf eens goed uitlachen is heel louterend. Dus, ja. Alhoewel dat ik mezelf vaker uitkaffer dan uitlach.

739. Welke bloemen koop je het liefst voor jezelf?

Fresia’s. Wat ruiken die toch heerlijk.

740. Welke dierlijke eigenschap zou je wel willen hebben?

Ik zou als een steenbok met mijn poten ferm op de grond willen staan, gedetermineerd kijken, horens paraat, en alle problemen zo het hoofd bieden.

Ik vond het bij Nerdy Geeky Fanboy, Lieke startte het, vele bloggers begonnen ermee, ook Sara doet het ondertussen, MimaMaakt sprong ook al op de trein. Elke vrijdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

6 reacties

    1. Dat is zo, de juiste geuren zijn erg belangrijk. De geur van sommige bloemen vind ik bijna als drugs, bedwelmend, oppeppend. Fresia’s, jasmijn, rozen, seringen… mmmmm.

Zeg het eens?