721. In welk beroep zou je waarschijnlijk ook goed zijn?

Ik zou een goede coach zijn, denk ik. Persoonlijke coaching. Je leven omgooien, de dingen anders gaan aanpakken. De draad oppikken nadat je een moeilijke periode hebt gehad. Ik zou daar goed in kunnen begeleiden, denk ik. Maar tegelijk  weet ik ook: je kan de straten plaveien met coaches, dus ik denk niet dat het zo’n schitterend idee is om daarvoor een opleiding te volgen.

722. Wat is het liefste wat je ooit tegen iemand hebt gezegd?

Volgens mij is het liefste wat ik zeg tegen Meneertje Mertens, dat ik hem graag zie. Toch? Iemand waartegen ik iets lievers gezegd heb? Steek uw hand op en zeg het maar.

723. Wat in je interieur heb je zelf gemaakt?

Euh, zoveel? Het dekentje waar ik onder zit, bijvoorbeeld. Rechts van me ligt vanalles wat ik zelf gemaakt heb, dat nog afgewerkt moet worden, waaronder nog een dekentje.

724. Hoe zouden mensen die je voor het eerste zien je omschrijven?

Mohowzeg, wat een moeilijke vragen. Zo’n vragen waarop ik vind dat een ander het antwoord beter weet dan ik. Misschien is dat net het hele punt, ik weet het. Maar van vragen als deze krijg ik het een beetje op mijn heupen.

725. Wat zou je doen met een extra uur tijd per dag?

Naaien of breien.

726. Welk film zou je kijken op een filmavond met vrienden?

Ik zou geen bleitfilm nemen want ik bleit niet graag bij films in gezelschap. Ik doe dat liever alleen. De films die ik momenteel zou willen zien zijn Downton Abbey en Little Women, maar die zijn nog niet uit op TV en het zou dan een filmavond met vriendinnen moeten zijn.

727. Voel je je anders als je een jurkje draagt?

Neen, want ik draag heel vaak jurkjes.

728. Welke geur doet je meteen weer denken aan vroeger?

De geur van de boerenbuiten brengt me terug naar mijn kinderjaren. De geur van een dennenbos brengt me terug naar vakanties van vroeger in Frankrijk. De geur van Fa zeep brengt me terug naar de kraamkliniek toen Janna geboren werd.

729. Wat zou je anders doen als je met niemand rekening hoefde te houden?

Goh, ik weet het niet. Moet zijn dat ik content ben met de dingen zoals ze zijn zeker?

730. In welke oude beschaving had je willen leven?

Bij de aboriginals in Australië, toen er nog geen sprake was van kolonisering.

Ik vond het bij Nerdy Geeky Fanboy, Lieke startte het, vele bloggers begonnen ermee, ook Sara doet het ondertussen, MimaMaakt sprong ook al op de trein. Elke vrijdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

    1. Dat heeft me altijd geïntrigeerd, het leven van die mensen. Heel hard wellicht, maar ook mooi. Zo iets dat we compleet niet kennen. Idem trouwens voor de Maori. De prachtige natuur waarin die hun leven leidden.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: