711. Hoe snel wijk je van de geijkte paden af?

Wijk ik van de geijkte paden af? Ik denk het niet echt. Ik ben getrouwd, heb een huis gekocht, kinderen gekregen, gescheiden en opnieuw getrouwd. Lijkt me redelijk gewoontjes. Mijn carrière wijkt wel af van de geijkte paden, in dat het eigenlijk gewoon geen carrière is. Maar voor de rest, ik denk niet dat ik zo speciaal ben of doe. Niet dat ik normaal ben, dat is weer iets anders, maar goed.

712. Wat is het beste gevoel ter wereld?

Als je gaat slapen, onder de dekens kruipt en beseft hoe *heerlijk* het is in je bed.

713. Wat doe je meestal om drie uur ‘s middags?

Ik heb geen vaste bezigheid om drie uur ’s middags.

714. Met welke beroemdheid zou je goed kunnen opschieten?

Ojo, weer zo’n moelijke vraag. Weet ik veel met welke beroemdheid ik het goed zou kunnen vinden. Misschien met Neil Finn, maar misschien ook niet? Het lijkt mij een lieve mens, maar het lijkt mij ook gene gemakkelijke mens. Dus misschien zou dat wel botsen. Ik weet het niet.

715. Wat zou je serveren op een high tea?

Scones darling. Met clotted cream en aardbeienjam.  En sandwiches met komkommer. En cake.

716. Wat kun je ook nog prima morgen doen?

Kuisen. Dat stof loopt niet weg. 

717. Wat doet een wandeling door de natuur met je?

Een wandeling in de natuur doet me deugd. Dan ben ik echt moe als ik thuiskom. En heb ik mooie dingen gezien. En mooie foto’s gemaakt. En dan ben ik blij.

718. Welk lied past het best bij je relatie?

Je zou denken dat dit een makkelijke vraag is voor mij, maar dat is het niet. Het eerste wat bij me opkomt is Clocks  van Coldplay natuurlijk, maar daar heb ik het al zo vaak over gehad! Iets anders. I’ll Be There For You! Van The Rembrandts. Niet voor de serie maar gewoon, omdat we er zijn voor elkaar. Altijd. En het een vrolijk liedje is.

719. Hoe ziet jouw ideale wereld eruit?

In mijn ideale wereld ruikt het subtiel naar bloemetjes, speelt er in de achtergrond muziek die me niet irriteert, schijnt de zon en zit ik voor mijn mobilhome te lezen of te breien in een groene wei onder een blauwe hemel.

720. Wat is voor jou gezelligheid?

Een feestje met Meneertje Mertens, mijn kinderen en kleinkinderen.

Ik vond het bij Nerdy Geeky Fanboy, Lieke startte het, vele bloggers begonnen ermee, ook Sara doet het ondertussen, MimaMaakt sprong ook al op de trein. Elke vrijdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

3 reacties

  1. ‘k vind geijkte paden ook best ok hoor. Waarom moet nu iedereen “special” zijn , buiten de lijntjes, origineel. Als iedereen dat is, wordt het zo’n vermoeiende chaos. doe je eigen ding , wat je wil, maar het lijkt me maar normaal dat we in feite allemaal wel een stuk geijkte paden bewandelen voor een deel van ons leven en da’s prima zo.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: