701. Als je één muur in je huis een kleur zou geven, welke kies je dan?

Ik denk dat ik gek genoeg weer voor een oranje-tint zou gaan. Of aubergine. Nee, ja, aubergine!

702. Hoe tevreden ben je met je lichaam?

Moest ik weer 57 kilo wegen, dan zou ik tevreden zijn met mijn lichaam. Da’s een beetje overdreven. Maar het zou toch wel wat minder morgen.

703. Wat voor leuks heb je gisteren gedaan?

Een mooie wandeling gemaakt in de Latemse Meersen.

704. Wat doe je als dingen je niet lukken?

Mij behoorlijk nijdig maken, vrees ik.

705. Wat is het engste wat je ooit hebt gedaan?

Ik vond bevallen vreselijk eng. Mooi, maar ook eng.

706. Zijn mensen graag bij jou in de buurt?

Een vraag waarbij ik toch wel eens frons. Sommige mensen wel, sommigen niet zeker?

707. Waarvan spijbel je weleens?

Ik spijbel wel eens van mijn huis kuisen.

708. Wanneer is de wereld op haar mooist?

’s Ochtends als de zon opgaat. Gelijk welk seizoen.

709. Waar kwam je onlangs pas achter?

Hm, ’t is weer van dattem. Ik weet dat ik onlangs zei: “had ik dat tien jaar eerder geweten…”, maar ik kom er niet meer op wat het was. Misschien valt het me nog wel eens in.

710. Houd je van verkleedfeestjes?

Nee. Veel te veel gedoe.

Ik vond het bij Nerdy Geeky Fanboy, Lieke startte het, vele bloggers begonnen ermee, ook Sara doet het ondertussen, MimaMaakt sprong ook al op de trein. Elke vrijdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

6 reacties

  1. ‘Ik spijbel wel eens van mijn huis kuisen’. Hello sister!
    De weken dat mijn huis te koop stond en er te pas en te onpas mensen langs kwamen, leefde ik als het ware in een toonzaal. Zo niet mij. Al is het hier nu ook wel weer geen mesthoop, want dat zou dan teveel onrust geven.
    Hoewel… *kijkt over haar laptopscherm naar de tafel die vol staat met spullen die naar de kringwinkel moeten/weggegeven worden/voor de vuilbak zijn*

    1. Hahaha! Dat loopt heel gelijk: teveel rommel geeft hier ook rommel in het hoofd, dus opruimen is er wel altijd bij. Maar kuisen…

  2. Ja, daar heb je gelijk in, dat was misschien een beter antwoord geweest op de spijbel-vraag. Sommige vragen zijn me soms net iets te persoonlijk. Ik schrijf over heel veel, maar er zijn ook dingen waar ik het hier niet over wil hebben.

    Zonsondergangen zijn zeker even mooi. Ik zie er alleen minder, doordat we vroeg opstaan en vroeg gaan slapen. En een zonsopgang heeft wat mij betreft een extraatje: die houdt de belofte van een nieuwe dag in.

Zeg het eens?