691. Naar wie ga je voor wijze raad?

Naar Meneertje Mertens, Herman of mijn ma.

692. Wat is het leukst aan thuiskomen?

De voordeur opendoen, de geur van het huis opsnuiven en beseffen dat je thuis bent.

693. In welk vak was je vroeger goed op school?

Talen, die gingen me wel goed af. Vooral Nederlands en Engels.

694. Wanneer heb je voor het laatst een baby vastgehouden?

Dat is niet lang geleden hè. Ik heb lieve Pipa regelmatig eens op de schoot of arm. Straks komt ze! E dan gaan we lekker knuffelen!

695. Zou je jezelf als vriend willen hebben?

Ja. Niks mis met mij als vriendin, denk ik. Vind ik.

696. Kun je goed wachten?

Er is wachten en wachten natuurlijk. Wachten tot het je beurt is bij de slager of de dokter, daar is niks aan. Maar wachten op en uitkijken naar, daar ben ik goed in. Vakantie, concerten, … anticipation is half of the fun, dat is mijn motto.

697. Voor welk probleem zou je naar een psycholoog gaan?

Voor gelijk welk probleem dat me echt dwarszit en dat ik niet alleen kan oplossen.

698. Wat wil je nog leren?

Ik wil en zal nog wel wat bijleren over de dingen waar ik graag mee bezig ben: naaien, breien, haken…

699. Waar kun je geen dag zonder?

Koffie.

700. Hoe vaak beginnen je zinnen met: ”Toen ik zo oud was als jij…”?

Ik probeer dat te vermijden, ik vind dat zelf vervelend. Het is hier ten huize algemeen geweten dat ik de frase “in mijnen tijd…” vre-se-lijk vind. Maar echt: vreselijk. In uwen tijd? Is dezen tijd uwen tijd dan niet? Doen wij er niet toe, die nu in deze tijd leven? Was het allemaal beter in uwen tijd? Aaaargh, don’t get me started.

Ik vond het bij Nerdy Geeky Fanboy, Lieke startte het, vele bloggers begonnen ermee, ook Sara doet het ondertussen, MimaMaakt sprong ook al op de trein. Elke vrijdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

  1. de geur van je huis. Welke geur heeft je huis?
    Als ik in de gang iets riek denk ik in feite dat ik echt wel meer moet verluchten of de vuilbak sneller buiten moet zetten. ‘k Denk niet dat mijn huis een positieve geur heeft.

    Maar er gewoon zijn; het is wel zo een veilig gevoel om thuis te komen en die deur dicht te trekken en de buitenwereld even buiten te sluiten.

    1. Mijn huis ruikt naar thuis (oei, daar ga ik weer! nee, niet naar het programma!), en ik vind mijn gang best OK ruiken. Geen vuilbakgeur, of muffe geur (dat het er tocht, zal daar wel mee te maken hebben). Het ruikt er naar thuis, maar hoe dat dan precies ruikt, dat kan ik niet zeggen 🙂 De geur draagt in ieder geval bij tot die geborgenheid en dat veilig gevoel.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: