671. Ben je een prater of een doener?

Eerder een doener, denk ik. Ik detecteer bij mezelf soms een trekje dat eerder als “mannelijk” beschouwd wordt: ik wil dingen oplossen.

672. Welke van je vijf zintuigen is het best ontwikkeld?

Ik denk dat ruiken het zintuig is dat bij mij het meest ontwikkeld is. En dikwijls vaak in negatieve zin: ik kan heel weinig hebben als het over geur gaat. Maar sowieso zijn ook veel van mijn herinneringen verbonden met een geur.

673. Wanneer heb je moeite jezelf recht in de ogen te kijken?

Als mijn lenzen insteek. 

674. Wie kan jou het best troosten?

Meneertje Mertens, mijn kinderen, en mijn kleinkinderen.

675. Wat was je grootste blunder?

Ik zet mijn joker in.

676. Om welk onrecht kun je heel kwaad worden?

Mensen uitlachen. Lomp zijn. Gevoeligheden negeren. Seksisme. Rechts gezever. Klimaatonwil. De onzinnige aversie tegen fietsers. Oeps. Got carried away. Ik neem aan dat niet alles hiervan “onrecht” is.

677. Wat was het mooiste compliment dat je ooit kreeg?

Het mooiste compliment van mijn leven is dat ik graag gezien word door de mensen die dicht bij mij staan.

678. Hoe besluit je of je iemand aardig vindt of niet?

Intuïtief, op het gevoel. Meestal is het erop of eronder.

679. Wat gaat er te langzaam?

Het aftellen naar de vakantie.

680. Welk nummer wil je dat er gedraaid wordt op je begrafenis?

Eulogy van Tool. Four Seasons in One Day van Crowded House. Porcelina (of Galapogos) van de Smashing Pumpkins. Lijstje hier.

Ik vond het bij Nerdy Geeky Fanboy, Lieke startte het, vele bloggers begonnen ermee, ook Sara doet het ondertussen, MimaMaakt sprong ook al op de trein. Elke vrijdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

5 reacties

Zeg het eens?