Een 30-day song challenge die ik in 30 weken ga doen. Elke week een mooi liedje dus. En avant!

1_tCFbGBvMPx-2GUn_6jKLvw

Hier moet ik echt niet over nadenken. Ik ben 2 keer getrouwd, dus over een ander nummer ga ik niet nadenken. Als ik aan ons huwelijk denk, dan denk ik aan Clocks van Coldplay. Ook al heb ik nu niet veel meer met de groep, toen vond ik ze goed, en de nummers van die periode (en eerder) vind ik nog steeds goed. Dus: Clocks.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

5 reacties

  1. ‘k ben niet echt fan van Coldplay…teveel Coldplay is nogal snel afgezaagd. Maar Clocks is wel een uitzondering, met een heerlijk pulserend ritme van de piano. Was dit jullie openingsnummer? Pittig tempo?

    1. Ik vind de eerste twee albums van Coldplay behoorlijk fantastisch, hoewel hier en daar al een zaagske gespannen werd (In My Place, bijvoorbeeld). Maar Yellow, Trouble… zalige nummers. En dit Clocks, jazeker. Onverwoestbaar.
      In de zomer dat we elkaar leerden kennen hebben we dit album ontelbare keren gespeeld in de auto. Het was prachtig weer, de raampjes open en maar meebrullen… heel mooie herinneringen. Het was voor elk van ons het tweede huwelijk en we hebben het bewust heel low key gehouden, dus geen feest. Maar dit was wel “ons liedje”.

      1. (en ik vergat er nog bij te zeggen dat ik het vanaf album drie nogal downhill vond gaan met Coldplay, en ik er nu echt niks meer aan vind. Maar die eerste albums blijven mooi)

Zeg het eens?