651. Hoe zou je je leven in drie steekwoorden moeten omschrijven?

Voelhorens. Creativiteit. Familie.

of ook:

Muziek. Lezen. Computer.

of ook:

Haken. Breien. Naaien.

652. Wat is er het fijnst aan volwassen zijn?

De vrijheid je eigen ding te kunnen doen.

653. Ben je een vechter?

Nee, ik ben op geen enkele manier een vechter. Toen ik ziek was, hield ik ook niet van de allegorie dat ik moest vechten. Ik kon wel mijn uiterste best doen, maar waarmee? Geen idee eigenlijk. Naar mijn idee was het vooral ondergaan, loslaten en afwachten.

654. Hoe groot is je fantasie?

Mijn fantasie is niet overdreven groot. Mijn creativiteit is eindeloos, mijn fantasie ietske minder. Vind ik.

655. Kunnen mensen veranderen?

Ja, mensen kunnen veranderen, als ze dat willen. Jij kan wel willen dat iemand moet veranderen, maar als die persoon dat zelf niet wil, zal het niet lukken. Maar het kan wel hoor. Zeker weten.

656. Probeer je je problemen eerst zelf op te lossen?

Ja, dat probeer ik. Soms veel te lang.

657. Wat had je graag tien jaar geleden eerder geweten?

Ik zet mijn joker in. Ik kan niets bedenken.

658. Wat wordt je eerstvolgende project?

Een kleedje maken.

659. Doe je vaak meerdere dingen tegelijk?

Ik probeer dat zo weinig mogelijk te doen. Alhoewel ik het wellicht nog te vaak doe. Multitasken is zó overroepen. Je kan namelijk wel proberen veel dingen tegelijk te doen, maar uiteindelijk heb je er niet eentje goed gedaan. En ben je toch veel tijd kwijt.

660. Wat zit je nog steeds dwars?

Dat ik in 1991 niet naar Crowded House ben gaan kijken in de Vooruit. In de Vooruit mannekes! Kieken.

Ik vond het bij Nerdy Geeky Fanboy, Lieke startte het, vele bloggers begonnen ermee, ook Sara doet het ondertussen, MimaMaakt sprong ook al op de trein. Elke vrijdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

 1. sorry maar ik krijg bij die eerste voelhorens een beeld nu van 2 slakkenvoelhorentjes die zo heen en weer wiebelen en flexibel ingetrokken kunnen worden. Heel grappig, niet vies.

  Dat tegen ziekte vechten is effectief een slechte uitdrukking. Vooral alsof het dan je eigen verdienste of falen is als je beter of niet beter wordt. Al geloof ik ook wel dat niet opgeven en positief denken ook wel positieve invloed kan hebben. Maar ook niet meer dan dat.

  1. Bijna de visualisatie van die voelhorens zoals in een tekenfilm, schattig 🙂

   Ik volg je helemaal wat betreft het “vechten tegen”. Die terminologie geeft het gevoel dat het leven “maakbaar” is, en dat is het niet. Ten dele wel, zoals je zegt, maar een deel zijn gewoon ook dingen die je overkomen en waar je niks aan kan veranderen.

   Het is niet dat mensen die overlijden aan kanker, niet hard genoeg gevochten hebben.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: