Een 30-day song challenge die ik in 30 weken ga doen. Elke week een mooi liedje dus. En avant!

1_tCFbGBvMPx-2GUn_6jKLvwEen nummer waar je nooit genoeg van krijgt. De hint in de titel is het alvast niet. Want dat nummer ben ik meer dan beu gehoord. Net als heel veel nummers uit de jaren 80 die compleet kapot gedraaid zijn op de radio. Maar onlangs hoorde ik Hotellounge (Be the Death of Me) van dEUS op de radio en besefte ik: ik ken dit nummer van voor naar achter en terug, ik kan het woord voor woord meezingen. Het gaat al een hele tijd mee. (bijna 20 jaar? langer?). En toch geraak ik het niet beu. Zal ik het nooit beu geraken, denk ik. Fijn filmpje ook trouwens.

(zou dEUS ook tot de Vlaamsche canon behoren? hrmph)

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

3 reacties

  1. Haha, ik denk dat ik op hetzelfde moment naar de radio luisterde. Ik schrok ervan hoe lang ik het al niet meer had gehoord (of eraan had gedacht) maar het inderdaad woord voor woord meezong. Blijft een schoon nummer.

    1. Zo grappig, we luisterden niet alleen op hetzelfde moment, maar we hadden nog dezelfde reflex ook 😀 Zal altijd een schoon nummer blijven, denk ik.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: