631. Is elke dag een nieuw begin?

Eigenlijk wel. Niet dat ik zo vrolijk ben als ik opsta, openstaand voor alle nieuwe kansen. Ik wil vooral mijn eerste kop koffie.

632. Waar ga je het liefst naar toe op een eerste date?

Ik hoef geen date. Thuis met Meneertje Mertens is fijn.

633. Wanneer heb je je voor het laatst moeten inhouden?

Ik moet me regelmatig inhouden, ik weet nu niet meer wat de laatste keer was. Ik denk gewoon vaak bij mezelf: hou je mond. Dat is gemakkelijker.

634. Kun je iemand nadoen?

Ik niet. Milan wel. Ik vind het altijd zalig als hij onze mede-Gentenaars met een Turks accent nabootst. Hij kan dat goed. Hij is op taalvlak een kameleon: na een paar dagen praat hij met de tongval van de mensen in de regio waar hij is. Erg grappig.

635. Wat had je veel eerder moeten doen?

Stoppen met roken.

636. Zing je altijd mee in de auto?

Neen, maar af en toe kan ik het niet laten. Ik hou van meezingen. Wat ik vaak doe is meefluiten, maar als ik bij Janna in de auto zit, dan mag dat niet. In Janna’s auto is het verboden om met muziek mee te fluiten.

637. Met wie zou je graag willen ruilen van leven?

Goh, er is niet iemand waarmee ik van leven zou willen ruilen. Al helemaal geen bekende persoon, ik denk dat ik dat niet leuk zou vinden. Ik wil wel ruilen met “iemand” in Nieuw-Zeeland. Ik zou graag Nieuw-Zeelander zijn. Leven in de Bay of Plenty, dat moet toch zalig zijn?

638. Wanneer heb je voor het laatst heel hard gejuicht?

Nadat we onze mobilhome voor volgend jaar reserveerden.

639. Hoe gaat het met je liefdesleven?

Met mijn liefdesleven gaat het heel goed, danku.

640. Waardoor raak je geïnspireerd?

Ik raak geïnspireerd door landschappen en vooral de kleuren van die landschappen. Ik twijfel eraan of je dat concreet terugziet in wat ik maak, maar toch, het inspireert me.

Ik vond het bij Nerdy Geeky Fanboy, Lieke startte het, vele bloggers begonnen ermee, ook Sara doet het ondertussen, MimaMaakt sprong ook al op de trein. Elke vrijdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

3 reacties

Zeg het eens?