Een 30-day song challenge die ik in 30 weken ga doen. Elke week een mooi liedje dus. En avant!

1_tCFbGBvMPx-2GUn_6jKLvw

Ik zou “a song that makes you happy” vertalen als: een nummer waar je gelukkig van wordt. Maar dat vind ik net iets te zwaar zo. Gelukkig. Ik vertaal het naar eigen believen dus als: blij. Of nog: vrolijk. Veel van de muziek van Beck maakt me blij, om velerlei redenen. Vrolijk ook, omdat ze zo dansbaar is en de optredens van Beck tot een feestje maakt. Als voorbeeld: het recente Dreams. Maar ik had net zo goed E-Pro kunnen nemen. Of The New Pollution. Of Sexx Laws. Gelijk wat. Vrolijk. Ronddansen.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

    1. Oh hahahaha neeeeeeeeee! Neeeeeeee! Zo’n plakker! Als ik daar nog maar aan durf te denken, aan dat nummer, zit het voor dagen in mijn hoofd!
      (iets waar ik de collega’s vroeger wel eens mee durfde pesten)

Zeg het eens?