611. Wat was het kleinste succesje dat je hebt geboekt?

Dit is zo’n idiote vraag waarbij ik denk: hierop antwoorden zou al een klein succesje zijn. Bij deze dus. Ha.

612. Word je meestal jonger of ouder geschat?

Geen idee eigenlijk.

613. Wanneer heb je voor het laatst zand tussen je tenen gevoeld?

Deze zomer. Waar was dat. Eens nadenken.

Met Lili in het Bijgaardepark.

En daarvoor, moesten we even nadenken of het stenenstrand was of zandstrand. Maar het was een combinatie van beide, en we hadden wel degelijk zand tussen onze tenen. Deze zomer zat er weinig strand in onze vakantie. Het jaar ervoor veel meer. En volgend jaar, volgend jaar, héél veel zand en zee!

(Saint-Jouin-Bruneval, 31 juli 2019)

614. Wat wilden je ouders vroeger dat je zou worden?

Mohowzeg, wat een vragen. Ik weet dat dus echt niet. Shame on me? Geen idee. Maar ik weet dus echt niet wat mijn ma of Herman wilden dat ik zou worden. Misschien moet ik dat maar eens vragen.

615. Welk apparaat van vroeger mis je?

Ik vind de vragen deze week extreem moeilijk. Ik weet niet welk apparaat van vroeger ik zou missen. Zo’n ding om kroketten te maken? Dat bestaat nog altijd. En kroketten maken is veel te arbeidsintensief. En ik had dat niet eens vroeger. Mijn grootmoeder leende dat ooit bij de buurvrouw. Een koffiemolen? Bestaat nog. Had ik ook niet eens. Ik heb altijd gemalen koffie gekocht. Mijn ma had wel zo’n oude elektrische koffiemolen die onwaarschijnlijk veel lawaai maakte. Ik weet het echt niet. Onlangs dacht ik nog aan dat vuur dat in het huis van mijn grootouders stond om potten te steriliseren. Te wecken. Dat bestaat nu niet meer. Maar ik mis dat ook niet. Next!

616. Waarin denk of doe je nog steeds als een kind?

Ik kan nog altijd als een klein kind uitkijken naar dingen. Naar concerten. Naar vakantie. Naar een uitstapje. Naar een pakje. Ik heb dat ook nodig, als een klein kind uitkijken naar dingen.

617. Heelt tijd alle wonden?

Misschien wel. Sommige wonden kunnen echt wel heel lang blijven etteren. Of blijven pijn doen. Maar ik neem aan dat véél tijd uiteindelijk het meeste doet vervagen.

618. Ben je romantisch?

Goh. Ik ben te nuchter en realistisch om romantisch te zijn, denk ik. Hoewel ik wel hou van een romantisch verhaal op zijn tijd zo. Ik weet niet of ik als romantisch overkom. Geen idee.

619. Wat zou je tegen je jongere ik willen zeggen?

Ik zou mijn jongere ik willen vertellen dat er geen reden is om zo onzeker te zijn. En ik zou mijn jongere ik ook wel willen zeggen een meer overdachte studiekeuze te maken. Ik zou mijn jongere ik zeggen een beetje meer haar hart te volgen (ook als het gaat over studies en interesses). Al die onzekerheid was zó niet nodig.

620. Wat doe je met gekregen souvenirs?

Bewaren, op zijn minst een tijdje.

Ik vond het bij Nerdy Geeky Fanboy, Lieke startte het, vele bloggers begonnen ermee, ook Sara doet het ondertussen, MimaMaakt sprong ook al op de trein. Elke vrijdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

1 reactie

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: