601. Waar let je op als je iemand voor het eerst ontmoet?

De handdruk. Een droge, stevige handdruk is wat het moet zijn. Een slap pootje, mmmm. Een slap en klam pootje: aaaaaaaaargh. En een té stevige handdruk vind ik ook maar niks.

602. Waarmee zou je wat actiever kunnen zijn?

Ik ben de laatste weken niet erg actief. Het weer speelt daar een actieve rol in.

603. Speel jij de hoofdrol in je eigen leven?

Euh, iedereen speelt toch de hoofdrol in zijn eigen leven? Of is dat de vraag niet? Ik snap het niet. In je eigen leven ben jij jezelf, dus speel je toch de hoofdrol? 

604. Welke leraar heeft een positieve invloed op jou gehad?

Zo waren er wel een paar. Er was de roemruchte Meneer Van Bever, onze leraar Duits in het vijfde en zesde middelbaar aan de Coupure. Een zeer flamboyante en begeesterende mens, die erg grappig kon zijn, maar ook zeer nors en streng. En dan was er nog de lerares Frans, wiens naam me altijd ontschiet (Corine!! help!!). We waren er allemaal een beetje bang van, het was een madame met veel karakter en niets hield haar tegen om ons eens goed door de wringer te halen, maar wat wist ze ons mee te slepen in haar geliefde taal.

605. Wat zou je het meest missen als je doof was?

Muziek, natuurlijk. Ik zou dat vreselijk vinden. Zo erg dat ik daar absoluut niet wil bij stilstaan.

606. Om welk nieuwtje was je onlangs verbaasd?

Verbaasd is het woord niet echt, eerder geshockeerd en triestig. Vorige week overleed een man die ik enkel ken van het internet. Een Fransman die in Amerika woonde, en die ook een Finn-fan was. Voor de tour van de Finn familie rond nieuwjaar probeerde ik hem nog te helpen om tickets te bemachtigen voor de show in Parijs, wat blijkbaar vanuit de US of A nogal moeilijk was. De man had een half jaar eerder de liefde van zijn leven gevonden, en het was zo schoon om die mensen bezig te zien. Hij was pas 52. Ik ben daar echt niet goed van, en ik zit zo in met dat lieve meisje van hem.

607. Zou je wel weer kind willen zijn?

Ik zou wel weer baby willen zijn. Ik weet dat veel mensen het idee verafschuwen, maar de gedachte om rondgereden te worden in een kinderwagen, trekt me enorm aan.

608. Wat kun je uren doen zonder je te vervelen?

Lezen, breien, naaien… er zijn zoveel dingen.

609. Wanneer was jij op het goede moment op de juiste plek?

Verdju zeg, weer zo’n zweverige vraag. Ik merk hier dat ik eigenlijk wel hou van die zeer down to earth, praktische vragen. Dit soort vragen, daar word ik zenuwachtig van. Omdat ik op het moment dat ik dit schrijf, meestal niks zinnigs kan bedenken.

610. Sta je vaak stil bij hoe dingen gemaakt worden?

Ja, toch wel. In de winkel neem ik soms wel eens een kledingstuk vast om te kijken hoe het in elkaar zit.

Ik vond het bij Nerdy Geeky Fanboy, Lieke startte het, vele bloggers begonnen ermee, ook Sara doet het ondertussen, MimaMaakt sprong ook al op de trein. Elke vrijdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

1 reactie

  1. “Ik weet dat veel mensen het idee verafschuwen, maar de gedachte om rondgereden te worden in een kinderwagen, trekt me enorm aan.” Hahaha, sorry, maar ik vind dit echt een hilarisch antwoord. Omdat ik mij kan inbeelden dat de meeste mensen wél terug zouden willen naar de “zorgeloze, ik kan spelen en moet geen verantwoordelijkheid opnemen”-kindertijd. Maar terugwillen naar rondgereden worden in een kinderwagen heb ik nog nooit gehoord 🙂

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: