Een 30-day song challenge die ik in 30 weken ga doen. Elke week een mooi liedje dus. En avant!

1_tCFbGBvMPx-2GUn_6jKLvw

Op Spotify heb ik een lijstje dat “dance my dance” heet. Omdat ik best wel hou van dansmuziek. Maar ook niet van alles. Geen boenke boenke muziek voor mij. Ik weet eigenlijk niet goed waar ik de grens trek, en wat de reden is waarom ik bepaalde dansmuziek goed vind en andere niet. Maar dat het betere dansnummer bij mij niet ongemerkt passeert, is wel zeker. En waar kan ik dan echt niet bij blijven stilzitten? Bij Virtual Insanity van Jamiroquai. Die intro alleen al! Wat is jouw dansliedje?

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

  1. Oh jamiroquai, amai, dat was lang geleden …tof tof

    ik denk nu spontaan bij dansen aan Red Zebra – I can’t live in a living room
    of Tainted love als we in de 80ies stijl blijven.

  2. Eurythmics! (echt jong, zo’n toffe rubriek! ’t Komt natuurlijk ook omdat ik nu een inhaalbeweging doe, maar ’t is echt leuk om van het ene liedje naar het andere te gaan 🙂
    Ik ga Jamiroquai rap eens toevoegen aan mijn “vrolijk”-lijstje in Spotify trouwens, veel te lang geleden alweer dat ik dat nog eens hoorde!

Zeg het eens?