581. Hoe kun je het voor jezelf simpeler maken?

Ik zou het simpeler kunnen maken door toch nog te gaan voor een rijbewijs. Jammer genoeg is dat uitgesloten, wegens dat ik te slecht zie. Het zou de dingen simpeler maken. Maar ik kan het dus niet simpeler maken.

582. Waar huil je in stilte om?

Dat Tool in België speelde, niet in een zaal maar op een festival, zodat ik er niet naartoe wilde. Daar huil ik in stilte om.

583. Heb je ooit een liefdesbrief geschreven?

Uiteraard.

584. Heb je ooit een liefdesbrief gekregen?

Er werd al eens geantwoord op mijn liefdesbrieven ja.

585. Geef je altijd aan een goed doel?

Beetje rare vraag, “altijd”. Neen, ik geef niet altijd aan een goed doel, want dan blijf ik bezig. Je wil niet weten hoeveel mensen hier aan de deur komen om geld te vragen voor een goed doel. Ze krijgen niet allemaal, neen. Absoluut niet.

586. In hoeveel wereldsteden ben je geweest?

Brussel, Parijs, Londen, Amsterdam. Telt Keulen ook? München? Chicago.

587. Welke kledingtrend van vroeger vind je nu echt lachwekkend?

Broekrokken. Niet juist eigenlijk. Want niet lachwekkend, weerzinwekkend eerder.

588. Is je basishouding positief?

Ja, dat probeer ik althans.

589. Hoe rijk zou je willen zijn?

Gewoon genoeg rijk genoeg om een mooi huis op den buiten te kopen. En een wagen met chauffeur te betalen. En een tuinman. En een poetsvrouw.

590. Mag je liegen om iemand te beschermen?

Ik vind dat wel ja.

Ik vond het bij Nerdy Geeky Fanboy, Lieke startte het, vele bloggers begonnen ermee, ook Sara doet het ondertussen, MimaMaakt sprong ook al op de trein. Elke vrijdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

 1. Net nog een mail van St Oliver hoofdschuddend toegedaan. ‘k Vind dat leuk merk maar wat ze daar nu naar voren brengen aan een kakafonie van ruitjes (ruitjes, alles prima met ruitjes) in 4-5 totaal verschillende kledingsstukken met tegenstellende patronen met andere felle kleuren op elkaar gecombineerd. Om koppijn van te krijgen. Maar gelukkig heb ik nog zo geen al te bonte lappendekens op straat zien voorbij wandelen.

  wat ik wel vaak zag deze zomer en super lelijk vind zijn die wijde driekwart broeken. Alsof al die twintigers en dertigers die ze dragen opeens hun puber groeischeut gekregen hebben en opeens uit hun broek gegroeid zijn.

  en dan die lange plooitjesrokken overal. Eek.

  ‘k vraag me dan af of ik echt zo oud geworden ben, want de laatste 2-3 jaren vind ik de mode archielelijk. Behalve die broeken met 1 of een paar felle strepen op de zijkant. Die zijn cool.

 2. Ik ben eens naar de website van St Oliver gaan kijken, en man man man, wat is dat zeg, die ruitjes! Sommige dingen uit de jaren 70 waren leuk, maar die kakofonie van ruiten? Verschrikkelijk. En die kleuren. Echt, daar wordt een mens mottig van. Niet normaal. Terwijl inderdaad, als je naar de aparte stukken gaat kijken, daar best wel mooie dingen tussen zitten.

  Ik heb het ook niet voor plooirokken (brrrrr), en je hebt een punt met die wijde 3/4 broeken 🙂

  Zou het met ouder worden te maken hebben? Misschien wel, maar dat geef ik niet graag toe 😉

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: