Een 30-day song challenge die ik in 30 weken ga doen. Elke week een mooi liedje dus. En avant!

1_tCFbGBvMPx-2GUn_6jKLvw

Een nummer dat je luid moet spelen. Zo kan ik er wel een paar bedenken. Moeilijk kiezen, dit. Ik ga dan toch maar voor Angel van Massive Attack. Omdat je die bas moet voelen. Omdat je de sfeer van het nummer beter aanvoelt als het luid afspeelt. En omdat je de explosie van gitaren luid moet horen. En jij? Welk nummer speel jij altijd luid af?

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

14 reacties

 1. Killing in the name stond vanochtend op via mijn foon tijdens het ontbijt, ik moest me efkes uitleven en zelfs al begon het met beperkt volume, het werd luid 😉 en wild 😉

 2. How much is the fish – Scooter (en all of the above =D). Maar jouw keuze heeft weer een donker kantje vind ik.

  bij “Luid” als groep denk ik wel direct aan Triggerfinger. Vooral als je die al live gezien hebt. Die zijn gewoon luid.

  1. Scooter ben ik moeten gaan opzoeken, en ja, dat mag LUID 🙂
   (ik ben van de generatie die denkt aan You bij Scooter)
   En ja, Triggerfinger moet ook luid!

   Ik grijp vaak terug naar muziek met een donker randje, zeker weten 🙂

  1. Ik leer hier bij jong, nog nooit gehoord van Laidback Luke & Peking Duk 😀

   Laat maar komen hoor, die energy playlist! Ik ben benieuwd!

 3. Oh, zo zijn er veel te bedenken! Whole lotta love van Led Zeppelin sowieso, zeker wanneer het zo efkes stilvalt en dan, wanneer hij loooooooove zingt, de drummer terug invalt. Altijd efkes nog een extra draai aan de volumeknop, dadde 🙂

Zeg het eens?