Een 30-day song challenge die ik in 30 weken ga doen. Elke week een mooi liedje dus. En avant!

1_tCFbGBvMPx-2GUn_6jKLvwEen nummer dat je doet terugdenken aan de zomer.

Zomermuziek is voor mij dansbaar, en vrolijk. Hoewel. Dit is toch een mix van vrolijk en melancholisch, en zo heb ik het graag. Soit. Calexico, met Crystal Frontier. Enjoy! En doet een danske.

 

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

  1. Zalig! Maar zou voor mij erg moeilijk zijn gezien ik niet zo’n muziekkenner ben. Ik herken een melodie, maar daar stopt het vaak. ‘k Ben wel jaloers op mensen die al die artiesten, titels enz kennen 🙂

  2. hmm de gitaar/trompet combi in deze maakt me momenteel net wat nerveus. Maar ik merk dat muziek die ik de ene dag niet verdraag, de volgende fantastisch vind. Mijn “vrolijk” playlist is soms het meest fantastische dat er bestaat en soms onuitstaanbaar licht :).

    Ik dacht spontaant aan La Camisa Negra van Juanes

    1. Voor vrolijke muziek moet je wel in de stemming zijn hè 🙂 Hoewel ik dit van Calexico zo’n mooie combinatie vind van vrolijkheid en melancholie. Jouw nummer ken ik niet, zoek ik eens op!

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: